Plăcinta cu ciuperci este o gustare ideală pentru orice moment al zilei. Se prepară foarte ușor și este extrem de gustoasă.
Ingrediente aluat
500 g făină
20 g drojdie
250 ml apă
sare
Ingrediente umplutură
700 g ciuperci
2 cepe
1 lingură cu pesmet
1 lingură cu bulion
seminte de marar
sare
Vezi și: Musaca de post. Rețeta preparată cel mai des, în această perioadă
Plăcintă cu ciuperci. Rețeta de post. Prepară un aluat din toate ingredientele, apoi lasă-l să se odihnească la cald până ce faci umplutura, scrie ecuisine.ro. Toacă mărunt ceapa și ciupercile și pune-le la înăbușit cu un praf de sare și o lingură cu ulei.
Plăcintă cu ciuperci. Rețeta de post. Când scade apa lăsată de ciuperci, adaugă bulionul, seminţele de mărar și pesmetul. Lasă câteva minute pe foc, amestecând, potrivește de sare și dă deoparte, ca să se răcorească.
Vezi și: Chiftele de post. Cel mai delicios preparat. Rețeta rapidă
Plăcintă cu ciuperci. Rețeta de post. Întinde din aluat o foaie subţire pe planșeta dată cu făină. Taie pătrate măricele, pune pe ele umplutură, împachetează-le și așază plăcintele cu ciuperci în tava tapetată cu hârtie de copt. Lasă la cuptor 30-35 de minute.
Plăcintă cu ciuperci. Rețeta de post. Pentru a arăta mai apetisanta, unge plăcinta de post cu ciuperci cu apă amestecată cu boia dulce!
Vezi și: Plăcintă cu legume. Rețeta de post de care nu te mai saturi
Chifteluțe de post, în sos de roșii. Cea mai gustoasă rețetă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu