Plăcinta cu dovleac este vedeta în această toamnă. Este foarte uşor de preparat şi este delicioasă. Vă prezentăm o reţetă pe care trebuie să o încercaţi.
Un dovleac ras
Foi de plăcintă
100 ml ulei
200 grame miez nucă
Scorţişoară
Patru linguri de zahăr
Zahăr vanilat
Esenţă de vanilie
Facem compoziţia. Într-un bol punem dovleacul ras, adăugăm zahărul vanilat, nuca, scorţişoara, esenţa de vanilie şi zahărul tos.
Stropim foaia de plăcintă cu puţin ulei, punem compoziţia, după care adăugăm următoarea foaie de plăcintă. Aşezăm bucăţile de plăcintă în tava unsă cu ulei.
Introducem tava în cuptor, la 180 de grade, timp de 40 de minute. La final putem pune zahăr pudră peste ea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu