Plăcinta cu salată verde, șuncă și mozzarella este absolut delicioasă. Te-ai fi gândit vreodată?
Publicitate
Ingrediente 8 plăcinte
- 500 gr făină
- 210 ml kefir
- 1 buc ou mic
- 1 linguriță zahăr
- 1 linguriță cu vârf sare
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 lingură ulei
- după necesitate, ulei pentru prăjit
Vezi și: Salată de pui cu crutoane și muștar. Cea mai bună rețetă. Perfectă în zilele de vară!
Pentru umplutură:
- 1 salată verde
- 200 g mozzarella
- 200 g șuncă
Cum se prepară
Batem oul cu kefir, sare, zahăr, ulei și bicarbonat, apoi încorporăm făina și frământăm câteva minute, scrie cookpad.com. Pregătim umplutura, amestecăm salata tăiată fideluță cu mozzarella și șunca tăiate cubulețe. Sucim aluatul, apoi îl împărțim în opt bucăți egale. Întindem fiecare bucățică și punem umplutura și le lipim. Îndoim marginea să nu iasă umplutura la prăjit. Le prăjim în ulei încins câte 3 - 4 minute pe fiecare parte.
Vezi și: Cum faci cel mai pufos orez. Pașii urmați de Jamie Oliver
Salată boeuf de vară. Se prepară foarte ușor, iar gustul este demențial!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu