Plăcintă incredibilă cu ceapă crocantă: o rețetă ușoară, pe care oricine o poate face

Plăcintă incredibilă cu ceapă crocantă, o rețetă ușoară, pe care oricine o poate face. Sursa - pixabay.com
Plăcintă incredibilă cu ceapă crocantă, o rețetă ușoară, pe care oricine o poate face. Sursa - pixabay.com

Este simplu să preparați o plăcintă cu ceapă. Aflați cum să prăjiți corect ceapa pentru a obține o crustă aurie. 

Ați decis să pregătiți ce va delicios, dar bugetar, dar nu știți ce? Iată rețeta pentru o plăcintă cu ceapă. Pentru a face plăcinta de neegalat, trebuie să pregătiți corect ceapa.

În această rețetă, trebuie să prăjiți corect ceapa. Pentru a face ceapa suculentă și a obține o crustă aurie, trebuie tăiată în inele mici și prăjită în unt. Pentru a nu arde ceapa, trebuie să o gătiți, circa 8 minute, la foc mediu.

Piure de conopidă: o rețetă foarte ușoară, pe care o poate face și un copil

Asigurați-vă că amestecați ceapa, astfel încât să nu se ardă și să aibă o culoare aurie frumoasă. De asemenea, bucătari celebri au povestit un truc incredibil de viață de a găti ceapa aurie. Pentru a elimina mirosul de ceapă și toată amărăciunea, trebuie sărată în timpul prăjirii. Timp de pregătire - 60 de minute, timp de pregătire - 8 minute.

Ingrediente:

făină - 200 grame,

ceapă - 800 grame,

ouă - 4 bucăți,

smântână sau iaurt grecesc - 100 grame,

unt -  100 de grame,

sare, condimente - după gust.

 

Modul de preparare

Cerneți 250 grame de făină și adăugați sare, unt, 2 gălbenușuri și 1 linguriță de apă rece. Frământați aluatul cu un robot de bucătărie sau mixer. Aluatul trebuie frământat rapid astfel încât să fie elastic. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați aluatul la frigider. 

Curățați ceapa, tăiați-o în rondele frumoase. Prăjiți ceapa în unt timp de 8 minute, adăugați sare, piper, apoi iaurt grecesc. Transferați ceapa într-un castron adânc. Separat se bat două ouă și se condimentează cu sare.

Chiftele din carne de curcan în stil thailandez: o rețetă neobișnuită

Se adaugă ceapa în bolul cu ouă și se amestecă bine. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

Ungeți o formă de copt unt. Se întinde mai mult din jumătate de aluat în formă, apoi se adaugă umplutura cu ceapă. Nivelați. Cu cealaltă parte de aluat de acoperă umplutura. Uniți marginile aluatului. 

Coaceți plăcinta cu ceapă timp de 40 de minute. Cuptorul nu trebuie deschis în timpul gătirii. Poftă bună!

 

Tartă rustică cu vinete și ardei: are doar 130 de calorii și este extrem de bună 

Astăzi vă prezentăm rețeta unei tarte cu legume sărate, gustoasă și ușoară. Este excelentă și pentru cei care sunt la dietă.

Ingrediente pentru 8 porții:

1 vânătă;

un ardei;

4 sau 5 măsline fără sâmburi;

pătrunjel proaspăt;

1 cățel de usturoi;

o jumătate de pahar de apă;

20  grame de parmezan;

30  grame de brânză scamorza afumată;

20 grame de cremă Philadelphia.

Ingrediente pentru baza de aluat: 

100 grame de făină integrală;

praf de sare;

bicarbonat de sodiu (vârful unei lingurițe);

50 ml apă;

25 de grame de ulei de măsline extravirgin.

 

Pașii de urmat

Spălați legumele și pătrunjelul. Apoi tăiați vinetele și ardeii în bucăți mici. Puneți legumele tăiate cubulețe într-o tigaie și adăugați cățelul de usturoi zdrobit, pătrunjelul tocat și jumătate de pahar de apă, sare și piper după gust. Acoperiți tigaia cu un capac și lăsați legumele pe foc mediu ca să se soteze.

Pește delicios cu sos cremos, preparat în stil polonez. Transformă o cină obișnuită în una festivă

După ce legumele s-au înmuiat, scoateți usturoiul și adăugați măslinele. Dacă mai este puțină apă în tigaie, lăsați legumele pe foc, de data asta fără capac, astfel încât apa să se evapore complet.

Cum se prepara baza pentru tarta rustică 

Într-un castron, se toarnă făina, sarea și un vârf de bicarbonat de sodiu. Într-un borcan, amestecați bine uleiul și apa, apoi turnați-le în castronul cu făină. Frământați bine până obțineți un aluat neted, compact și elastic. Lăsați-l să se odihnească o jumătate de oră la frigider.

Chiftele siciliene din conopidă, excelente pentru cei care sunt la dietă. Doar 50 de calorii pentru o porție

Aluatul se întinde cu un sucitor și se așează în tava acoperită cu cu hârtie pergament. După ce ați străpuns aluatul cu o furculiță, întindeți crema Philadelphia și turnați legumele reci.

Presărați cu 20 de grame de parmezan și scamorza afumată. Tarta se coace la 190 de grade, timp de 30 de minute. Primele 10 pe raftul inferior, apoi încă 15 pe raftul din mijloc și în cele din urmă ultimele 5 minute sub grătar. Pofta bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel