EXCLUSIV  Plaja Caelia, out din licitație. Cine ar fi ”propteaua” șefului de la Apele Române. Alin Bucur dă numele ministrului care i-ar ține spatele: Nu mă mai feresc

captură video
captură video

Alin Bucur a lansat mai multe acuzații la adresa directorului Apelor Române. Susține că are și dovezi pentru toate abuzurile și înțelegerile incognito pe care le-ar avea cu nume mari din politică.

Omul de afaceri Alin Bucur a dat citire în studioul DC News raportului de evaluare din partea Apele Române prin care este înștiințat că oferta la licitație pentru proiectul Plaja Caelia i-a fost anulată, deși a întrunit toate condițiile și a respectat termenele de depunere a actelor. Antreprenorul a dat cărțile pe față și a afirmat în direct că directorul general al Apelor Române, Sorin Lucaci, ar avea un sprijin din "pătura înaltă" - mai precis pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Citește și Investitorul Bucur, intervenție de urgență din studioul DCNews, după ultimul abuz. Chirieac: De data aceasta este pe față!

"În cazul în care administratorul legal nu se poate prezenta personal, vă rugăm să ne transmiteți o adresă în care să menționați o altă persoană. Totodată, deși a fost convocat în vederea predării sectorului de plajă către locator, locatarul nu se prezintă sau refuză semnarea procesului verbal de predare-primire neîntemeiat - locatorul consideră că sectorul de plajă a fost predat fără obiecțiuni" se arată în documentul citit de Bucur în platoul DC News.

Bogdan Chirieac: Asta ce înseamnă?

Alin Bucur: Păi să-l întrebăm pe domnul Lucaci. Sau pe cei care se uită la noi. Ce înseamnă? Că indiferent în ce variantă vrea acest domn Lucaci...

Bogdan Chirieac: Dom'le, dânsul are o proptea politică foarte puternică.

Alin Bucur: Da, domnul Grindeanu (n.r. ministrul Transporturilor), că nu mă mai feresc.

Bogdan Chirieac: Aveți dovezi în acest sens?

Alin Bucur: Da. Și o să vi le pun la dispoziție. E destul ce se întâmplă. E suficient. Voi prezenta toate dovezile luni dimineață la DNA. M-am săturat de asemenea caractere care n-au nicio treabă cu.... Băi, fraților, voi știți ce ați făcut aici? E cineva conștient de ce se întâmplă aici? Punem un infractor în funcție ca să semneze cum vrea...

Bogdan Chirieac: Infractor nu, un om cu probleme penale.

Alin Bucur: Domnule Chirieac, cu tot respectul, e infractor! 

"Deci, s-au scos la licitație anumite sectoare de plajă de la Marea Neagră. Și am participat la plaja din fața hotelului Rex. Bineînțeles data depunerilor plicurilor a fost până pe data de nouă octombrie. O licitație standard, ne-am îndeplinit obligațiile. Și am ajuns pe data deschiderii plicurilor pe 14 octombrie. Comisia era formată din 6 persoane și 4 firme care au licitat. Licitația este pentru închirierea plajei pe 10 ani. Am prezentat toate documentele, ne-am prezentat la deschidere ofertelor.  Două firme au depus oferta pe data de 11 octombrie, deci după termenul limită! Scrie foarte clar în documente acest lucru”, a spus Alin Bucur la începutul discuției.

Discuția a continuat aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel