Plan roșu de intervenție în Alexandria. Accident cu un microbuz de transport persoane

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un grav accident de circulaţie a avut loc în Teleorman. A fost activat planul roşu de intervenţie. 

Persoanele rănite în accidentul produs luni pe DN 6, la ieşirea din Alexandria spre Bucureşti, în urma impactului dintre o maşină şi un microbuz, au fost duse la spital, iar Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, informează ISU Teleorman.

"În urma acestui eveniment au rezultat 8 victime, dintre care una a fost încarcerată (şoferul autoturismului). Pentru eliberarea acesteia din caroseria deformată, pompierii au acţionat cu accesoriile de descarcerare, victima fiind apoi preluată de un echipaj medical. Patru dintre cele opt victime, rănite uşor, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost preluate cu autospeciala de transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi transportate la UPU Alexandria. Celelalte patru persoane rănite, cu diferite traumatisme, conştiente şi cooperante, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ şi transportate la spital pentru investigaţii medicale şi îngrijiri de specialitate", precizează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat la ora 11.52.

"Pompierii au rămas în zonă pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil", mai anunţă ISU Teleorman.

IPJ Teleorman precizează că accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre au autoturism şi un microbuz.

"La data de 24 aprilie, a.c., ora 11.18, poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe DN 6, la km 83, a avut loc un eveniment rutier. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au constatat faptul că, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, în timp ce un conducător auto conducea un autoturism pe DN 6, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz", informează IPJ Teleorman.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, scrie Agerpres. 

CITEŞTE ŞI - Titi Aur a spus care e diferența dintre șoferul amator și șoferul profesionist: Nu contează câte grade ai pe permis!

"Șoferul profesionist este cel care este obligat să conducă indiferent de condițiile personale și de mediu. O femeie care e casnică și care nu face altceva decât să-și ducă la școală copiii, din punctul nostru de vedere este șofer profesionist. Șoferul profesionist se trezește dimineața cu durere de măsea, după o noapte nedormită, după necazuri în familie, cu stare psihologică proastă, afară plouă, ninge, e ceață, etc, iar el trebuie să plece cu mașina. Că ești șofer pe mașina de pâine, că ești șofer pe autobuz, sau ești femeie casnică și îți duci copiii la școală, din punctul nostru de vedere ești șofer profesionist", a spus Titi Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel