Planta care vindecă 99 de boli. Lidia Fecioru: Are multiple proprietăți terapeutice. În trecut, se credea că alungă energiile negative și spiritele rele

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că există o plantă care vindecă 99 de boli.

VEZI ȘI: Ceaiul cu efect hepatoprotector și digestiv. Lidia Fecioru: Elixir, 100 ml înainte de masă, timp de 12 zile

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că sunătoarea, planta supranumită şi planta celor 99 de boli, are multiple proprietăți terapeutice.

"Sunătoarea este adesea numită „planta celor 99 de boli” datorită multiplelor sale proprietăți terapeutice. Această plantă a fost folosită tradițional pentru a trata o varietate de afecțiuni, iar în trecut se credea că mătura din sunătoare alungă energiile negative și spiritele rele. 

Ceaiul de sunătoare este excelent pentru persoanele cu fiere leneșă sau cu pereți îngroșați ai vezicii biliare. Este util în cazurile de hepatită, deoarece ajută la îmbunătățirea funcției hepatice și la reducerea densității bilei, care poate fi mai groasă și mai greu de eliminat. Este eficient în combaterea gastritei și a mirosului urât din gură, datorită proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatoare.

Lidia Fecioru: Ceaiul de sunătoare, eficient pentru astenia de toamnă

Ceaiul de sunătoare poate fi de ajutor în cazurile de insomnie și astenie, în special în perioadele de tranziție între sezonul de primăvară și toamnă. Este cunoscut pentru efectele sale calmante și relaxante.

Ceaiul de sunătoare poate fi consumat de majoritatea adulților, dar nu este recomandat femeilor în perioada lactației și copiilor sub 12 ani.

În ciuda beneficiilor sale, este important să ținem cont de faptul că sunătoarea poate interacționa cu anumite medicamente, așa că este indicat să consultăm un specialist înainte de a începe un tratament pe termen lung.

VEZI ȘI: De ce îmbătrânește tineretul prematur și se îmbolnăvește. Lidia Fecioru dezvăluie cum putem evita să mai vedem un „tineret zombat” / Video

Sunătoarea este o plantă cu multe aplicații terapeutice, dar este important să o folosim cu atenție și să respectăm recomandările pentru a beneficia pe deplin de proprietățile sale curative", a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Ce este astenia de toamnă

Astenia de toamnă este o stare generală de oboseală și lipsă de energie care apare la începutul sezonului de toamnă. Este asociată cu schimbările de temperatură, scurtarea zilelor și reducerea expunerii la lumină naturală, ceea ce poate afecta ritmul circadian și nivelurile de serotonină și melatonină din organism. Simptomele includ: oboseală fizică și mentală, dificultăți de concentrare, somnolență sau insomnie, iritabilitate, tristețe sau melancolie.

Această stare poate fi temporară și se poate ameliora prin activități care stimulează producerea de endorfine, cum ar fi sportul, o alimentație echilibrată și expunerea la lumină naturală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel