Planul economic al lui Andrei Caramitru, pentru ca România să fie puternică și respectată

Andrei Caramitru Foto Octav Ganea Inquam Photos
Andrei Caramitru Foto Octav Ganea Inquam Photos

Andrei Caramitru a prezentat un plan economic care să redea României puterea și respectul pe care le merită.

Andrei Caramitru a postat un text în care spune care sunt pașii de urmat pentru ca România să devină o economie puternică și respectată.

„Vreți sa avem o economie puternică și să câștige toată lumea bine? Să fim puternici și respectați ca țară și oameni? 

Cred că toată lumea ar zice da la întrebările astea - de la conservatori la progresiști, de la ortodocși la atei, de la auriști la useriști.

Bun. Am stabilit că există consens. Cum facem? Un element ESENȚIAL e să avem niște campioni naționali economici super puternici - care se extind agresiv INTERNAȚIONAL.  

Ungaria are MOL și OTP. Austria are OMV și Raiffeisen, Red Bull și Swarowski.

CITEȘTE ȘI        -        BREAKING NEWS  Rareș Bogdan, după amenințarea lui Ciolacu: PNL nu se închină și nu se apleacă în fața ta, Marcele

Hai să ne uităm la România și ce e de făcut. Suntem în situație FOARTE bună. Trebuie doar să accelerăm MASIV ce avem:

- infrastructura : UMB. Au demonstrat că sunt mult mai buni decât oricare din Europa. Acum e momentul să atace în străinătate. Hai Umbrărescu - la atac !

- Telecom : DIGI. Au spart pe Vodafone, Orange si Deutsche Telekom. Se extind deja în Italia și Spania -   Cu imens succes. Extraordinar. Trebuie să atace TOATĂ Europa.

- Banking : BT. Au câștigat competiția cu toate băncile de peste tot, sunt no. 1. Acum trebuie să atace să preia Raiffeisen aici. Și să între în Spania, Italia Portugalia, Grecia, Ucraina, Balcanii de Vest. Cel puțin. Horia / Omer - hai mai mult curaj !

- Retail: DEDEMAN. Sunt cei mai tari de departe în RO, au pulverizat competiția. Acum însă investesc aiurea, în hoteluri și birouri. Trebuie să atace cu conceptul Dedeman toată Europa și/sau piețele emergente. Pot fi următorul IKEA global. Hai mai cu curaj si viziune frații Paval !

CITEȘTE ȘI        -        BREAKING NEWS  Cutremur la Guvern. Mircea Badea, propunerea zilei după informațiile aduse de Elena Cristian

- Tehnologie. Aici suntem super tari. UIpath, BitDefender, mulți miliardari români în Silicon Valley. Ar trebui să se pună împreuna și să facă o “Romanian Mafia” la fel cum a făcut Thiel și Musk și ceilalți de la PayPal inițiali.

- party : Untold. Al doilea cel mai tare festival din Europa. Acum - fiind Smart - s-au extins în Dubai. Ideea ar fi să fie PESTE TOT. Brand global.

- las la urma cel mai important. Energia. O combinație Romgaz / Hidro / Petrom (după ce dăm afară cu șuturi în c*r pe OMV) ar fi una din cele mai mari firme de energie DIN EUROPA. Care ar trebui să domine toată Europa de Est.

Și tot așa. Peste tot putem fi sau suntem super tari. Curaj fraților. Hai că putem. Lets Rule the fuc*ing world“, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

CITEȘTE ȘI         -        Andrei Caramitru, după controversa cu Gheboasă și tinerii de la Untold: De 3000 de ani, bătrânii spun că „se duce lumea de râpă“ cu fiecare generație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel