Pleșoianu, anunț surprinzător, în Ajun de Crăciun: Am o veste bună pentru #rezist

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu anunță că are o veste bună pentru organizația #rezist după ce a depus la Senat un proiect prin care se cere dizolvarea asociațiilor care vor ocuparea prin violență a instituțiilor statului.   

Potrivit proiectului de lege, o asociație va putea fi dizolvată la cerere, prin hotărâre judecatorească, dacă este considerată a fi succesoare a unei organizații naziste sau care acționează în sensul schimbării prin violență a regimului constituțional.

Liviu Pleșoianu, prezent prin legătură telefonică, la Antena 3, a mărturisit că are o veste bună pentru organizația #rezist.

Am privit cu foarte mult interes cum s-a propagat știrea cu referire la acest proiect de lege, într-o anumită zonă a presei, și am înțeles de acolo că eu aș dori să închid organizațiile #rezist. Pe mine m-a speriat un pic ideea asta pentru că nu m-am gândit niciodată că organizația #rezist a făcut toate lucrurile enumerate în acel proiect de lege. Mai este o problemă de logică aici. Ce am înțeles eu din toate protestele de aproape 2 ani încoace este că ei apără justiția. Am o veste bună pentru ei în această situație. Cererea în vederea dizvolvării o poate face orice persoană, dar dizolvarea vine în urma unei hotărâri a unei instanțe judecătorești, cu alte cuvinte justiția. Justiția pe care ei o apără este cea care se pronunță. Ca atare, nu au de ce să se teamă., a afirmat Liviu Pleșoianu, în cadrul emisiunii Esențial, de la Antena 3.

Vezi și: 
Suspendare Iohannis. Ce ar face Pleșoianu: NU glumesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel