Ploile și vremea rece nu ne dau pace. VEZI PROGNOZA pentru următoarele zile

ploi
ploi

De duminică,  norii şi ploile dau nota zilei în multe zone. Plouă în sud-vest, în nord-est dar şi la munte. Izolat precipitaţiile sunt chiar însemnate cantitativ, iar la munte, la peste 1800 metri se întorc pe arii restrânse lapoviţa şi ninsoarea. Practic, va ploua în toată ţara.

www.dcnews.ro

În celelalte regiuni se înnorează temporar şi plouă local. Vântul se intensifică în jumătatea de sud a ţării şi la munte. La amiază maximele se vor încadra între 10 şi 18 grade, ceea ce înseamnă o vreme răcoroasă pentru început de mai.

Şi în Capitală norii acoperă cerul o bună parte a zilei, temporar va ploua, iar amiaza vine cu cel mult 14, 15 grade în termometre.

Săptămâna viitoare meteorologii prognozează ploi mai ales în est, în sud-est, în centru, dar şi la munte. În celelalte regiuni printre nori se strecoară şi soarele din când în când, iar ploile cad pe arii restrânse. Pe crestele înalte ale munţilor mai sunt condiţii de ninsoare, iar vântul suflă în rafale. Maximele cresc uşor şi se încadrează între 12 şi 20 de grade, dar rămân cu până la 6,7 grade sub mediile climatologice în regiunile din jumatătea estică.

Cerul se înnorează din când în când şi plouă slab în Bucureşti şi luni. Dar e timp şi pentru câteva intervale scurte cu soare. Tempertura maximă atinge 15 grade la amiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel