Pluto retrograd din 1 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Pe 23 martie, Pluto a intrat în semnul Vărsătorului, iar pe 1 mai își va începe retrogradarea în acest semn până pe 11 iunie, când se va întoarce în Capricorn. 

Cine este Pluto? Reprezintă planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

În mitologie, Pluto locuia în adâncuri. Era cel care avea iadul. Când urca, avea o cască invizibilă, cu ajutorul căreia a putut să o fure pe Persefona, fata lui Ceres.Totodată, a manipulat-o, ca să se îndrăgostească de el. Din acest motiv, se spune că relațiile plutonice presupun și un fel de abuz sau manipulare.

Pluto are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu neapărat moartea concretă, ci una simbolică, metaforică. Din acest motiv, când este în tranzit, Pluto nu aduce neapărat evenimente vizibile, dar pentru că este foarte lent, va sta mult într-o planetă din astrograma natală. Îți poate aduce schimbări, practic, abia în 20 de ani. Chiar dacă nu sunt vizibile, o să răsufli ușurat după aceea.

Află ce îți va aduce retrogradarea lui în semnul Vărsătorului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 11 iunie, Pluto va retrograda în Casa a 11-a, a prieteniei și a viitorului. Cu siguranță au apărut unele schimbări cel puțin în ultima lună. Parcă nu mai ai chef de toți prietenii de dinainte. De asemenea, și planurile de viitor au suferit modificări, semn că ai nevoie de noi strategii. Și pregătește-te de întoarcerea lui Pluto în casa carierei! 

Taur/Ascendent în Taur

Pluto va retrograda în Casa a 10-a. Această casă vorbește despre carieră, destin. Din 23 martie încoace, ți-a trecut prin cap că ai vrea să schimbi domeniul de activitate? Până pe 11 iunie ai timp suficient să te asiguri care este motivația din spatele acestor idei. 

 

Citiți mai departe pe Astrosens.ro: https://www.astrosens.ro/pluto-retrograd-din-1-mai-schimbari-puternice-pentru-toate-zodiile_5649.html?fbclid=IwAR2XZBNF1b3G7wRgXNJwzyPkWfCla0aO41hBoIb76LiEJLZpFERq8Svcvy8 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel