O întreagă organizație locală PNL trece la PSD. Li s-a alăturat şi fostul preşedinte liberal din Olt

Foto: Pexels
Foto: Pexels

#Mercato, menționează PSD Olt într-o postare în care anunță transferul unui întreg consiliu local PNL.

PSD Olt a făcut cunoscut, luni, că organizația locală a Partidului Național Liberal din comuna Grojdibodu s-a alăturat Partidului Social Democrat (PSD), împreună cu președintele acesteia și doi consilieri locali. Anunțul a fost făcut de PSD Olt printr-o postare pe platforma de socializare Facebook, după ce anterior social-democrații informaseră că fostul președinte al PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, s-a alăturat PSD.

Sub titulatura "PNL Grojdibodu a trecut la PSD", membrii PNL din Grojdibodu au decis să se integreze echipei PSD în cadrul unei întâlniri de lucru convocate de către deputatul Emil Albotă, consilierul județean Sorin Ciucu și primarul localității, Adrian Căpriță. Aceștia și-au exprimat angajamentul de a sprijini procesul de modernizare și dezvoltare inițiat de primarul comunei. În postarea PSD Olt se subliniază importanța dialogului, echilibrului și seriozității în implementarea planului de guvernare locală al echipei PSD Grojdibodu.

Începând din toamna anului trecut, județul Olt a fost martorul unor schimbări semnificative, o serie de lideri și membri importanți ai Partidului Național Liberal, precum fostul președinte al organizației liberale Slatina, Florin Homorean (fost prefect al județului Olt), primarii din localitățile Cungrea, Șopârlița și Iancu Jianu, mai mulți consilieri județeni și locali, alături de majoritatea membrilor și conducerea organizației PNL Corabia, trecând la PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel