PNL, RĂZBOI pe ratele la bancă, mișcare la CCR. Ciolacu: Îşi bat joc de români!

Florin Roman a anunţat, joi, că liberalii vor ataca la CCR proiectul de lege de aprobare a OUG 37/2020 privind acordarea unor facilităţi celor care au credite, după ce actul normativ a fost modificat în Parlament.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a reacţionat dur la anunţul făcut de către liberali.

"PNL își bate joc de români! Și blochează la CCR, DIN NOU, amânarea ratelor la bănci și ajutorul pentru producătorii agricoli afectați de secetă! Se țin cu dinții de 'dobânda la dobândă' și pentru asta sunt în stare să își conteste propria ordonanță!

Indiferent de ce declară seara pe televizoare, acțiunile de a doua zi îi dau de gol și arată românilor adevăratele intenții: PNL nu vrea să-i ajute pe românii și firmele românești care suferă din cauza crizei! Nu îi interesează protejarea nivelului de trai al românilor! Și nici păstrarea locurilor de muncă!

Nu mai sacrificați cetățenii și mediul de afaceri pentru lupta voastră politică! Trebuie să guvernați pentru ei, nu împotriva lor!", transmite Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Cum a motivat Florin Roman decizia PNL

"Am spus încă de la început, de când am intrat în această situaţie, că vom ataca la Curtea Constituţională absolut orice demers populist care nu are o susţinere şi o fundamentare serioasă în realitate. Din Opoziţie poţi să propui să fie mâine kilogramul de ulei un leu, să fie kilogramul de carne un leu şi 10 bani, poţi să propui absolut orice. Ideea e că trebuie să ai şi partea de responsabilitate. (...) Sigur că ordonanţa, aşa cum ne-am aşteptat, a fost modificată în Parlament şi, din acest motiv, pe ideea că lucrurile au fost deja clar stabilite de către Guvern şi nu mai era nevoie de această modificare, o să atacăm la Curtea Constituţională legea adoptată astăzi", a afirmat Roman, în plenul Camerei Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel