Podolyak a tras concluziile lupă interviul lui Tucker Carlson cu Putin

Foto: Facebook Михаил Подоляк
Foto: Facebook Михаил Подоляк

Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, și-a exprimat punctul de vedere față de interviul făcut de Tucker Carlson cu Vladimir Putin.

Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, a exprimat pe X o opinie privitoare la interviul pe care jurnalistul american Tucker Carlson l-a făcut cu președintele rus Vladimir Putin.

„Orice conversație/interviu cu entitatea #Putin este o încercare incontestabilă de legalizare a „regulilor canibalului rus” (crimă în masă, violență demonstrativă, confiscarea/furtul bunurilor altor persoane, distrugere) în tradiția politică occidentală. De ce?

Pentru că este o afacere construită pe sânge pur și nimic altceva. Încercarea entității Putin de a justifica genocidul ucrainenilor nu face altceva din război decât războiul și cu siguranță nu readuce #Rusia înapoi la civilizație“, a scris Mykhailo Podolyak pe X.

CITEȘTE ȘI       -      Ce s-a întâmplat cu piciorul lui Putin în timpul interviului cu Tucker Carlson. Gestul controversat făcut de președintele rus / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel