Podolyak reproșează presei internaționale că nu prezintă mai mult succesele Ucrainei. Titlurile care îl deranjează pe consilierul lui Zelenski

Foto: Facebook Михаил Подоляк
Foto: Facebook Михаил Подоляк

Mykhailo Podolyak a transmis un mesaj în care se arată dezamăgit de cum tratează presa internațională succesele pe care Ucraina le are în războiul împotriva Rusiei.

Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, este nemulțumit de cum transmite mass-media internațională succesele pe care Ucraina le are în războiul cu Rusia, în special atacurile cu drone și rachete pe care forțele Kievului le-au avut în peninsula Crimeea și pe aeroporturile din teritoriul recunoscut internațional al Federației Ruse.

Ba mai mult, Podolyak pare că este deranjat că în presa internațională apar titluri precum: „Occidentul s-a săturat de Ucraina”, „Occidentul face presiune pe Ucraina”

'Ucraina a deschis cerul din Crimeea', 'Dominația Rusiei în Marea Neagră pare să se încheie odată cu demilitarizarea Flotei Mării Negre', „ATACMS cu focoase cluster va reprezenta o amenințare semnificativă pentru trupele ruse, în sudul Ucrainei', 'Distrugerea aeronavelor de pe un aerodrom guvernamental de lângă Moscova demonstrează lipsa absolută de apărare a Rusiei în fața atacurilor'.

CITEȘTE ȘI       -      Un grup paramilitar din Ucraina a trecut granița în Rusia. Lupte în regiunea Belgorod / video+foto

Fiecare dintre aceste știri ar fi demne de titluri în mass-media globală, dar, din păcate, nu se încadrează în narațiunea editorială generală.

De aceea, astăzi avem și alte știri în program, precum: „Occidentul s-a săturat de Ucraina”, „Occidentul face presiune pe Ucraina”, „Occidentul nu crede în Ucraina”.

Între timp... apărătorii ucraineni continuă să macine trupele ruse, apărând democrația și libertatea, redând securitatea și stabilitatea lumii noastre.

Deci, evaluați corect realitatea... și credeți în Ucraina“, a scris Mykhailo Podolyak pe Twitter.

CITEȘTE ȘI       -      Podolyak, reacție la intenția Poloniei de a nu mai trimite arme în Ucraina: Nu văd de ce nu ne-ar sprijini până la sfârșitul acestui război!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel