Podul Traian, un nou motiv de ceartă între Mişcarea Arădeană şi administraţia Falcă

pod traian
pod traian

Claudiu Cristea, preşedintele Mişcării Arădene a declarat într-o conferinţă de presă, că noul Pod Traian „va fi redeschis circulaţiei abia la sfârşitul verii anului viitor, astfel încât să se potrivească cu începutul campaniei electorale” dacă alegerile vor fi comasate, sau în martie 2012, dacă alegerile locale vor avea loc la timp, adică în iunie 2012, informează News-ar.ro.

Autor: Adrian Stroescu

pod traian„Podul Traian va fi redeschis circulaţiei rutiere în cursul lunii noiembrie, odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare care se execută în cadrul proiectului de reabilitare a centrului istoric vechi al municipiului Arad. În luna octombrie se va relua circulaţia pe unul dintre trotuarele de pe pod”, a declarat primarul Gheorghe Falcă în data de 28 septembrie 2011, citat prezentat de reprezentanţii Mişcărea Arădeană în conferinţa de presă.

„Podul Traian a fost închis în iunie 2010, pentru 10 luni. Acesta era termenul oficial de realizare a reabilitării. De atunci, odată la 3 luni, Gheorghe Falcă anunţă redeschiderea lui. Ultima promisiune datează din 28 septembrie 2011 şi dădea noiembrie 2011 ca dată a redeschiderii. Ultimul anunţ împinge lucrările în martie 2012. Acest lucru coincide – deloc întâmplător – cu începutul campaniei electorale locale. Este clar încă de pe acum că, în situaţia comasării alegerilor locale cu cele generale, lucrarea se va finaliza la sfârşitul verii, astfel încât să se potrivească cu începutul campaniei electorale”, a declarat Claudiu Cristea, preşedintele Mişcării Arădene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel