Dacă încă te mai gândești ce pregătești de mâncare în seara aceasta noi venim cu o idee. Ce spui de un burger vegetarian?
Specialiștii în gastronomie de la ”Gastro Nom Nom” ne spun care este rețeta pentru a face un burger vegetarian acasă. Iată modul de preparare și ingredientele necesare.
Dă prin răzătoare un dovlecel, doi morcovi, doi cartofi, 100g de cașcaval, gouda sau cheddar și o ceapă mică. Amestecă toate legumele și brânza cu 5 linguri de pesmet, 2 ouă, 3 linguri de Parmezan, sucul de la o jumătate de lămâie, sare și piper.
Formează chiftelele și prăjește-le sau sau pune-le în cuptorul încins la 200 de grade, pentru 30-35 de minute. Ai grijă să le întorci la jumătatea timpului.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu