A fost chemată poliţia la locuinţa în care stă şi Liviu Dragnea.
A fost chemată poliţia să intervină la imobilul în care locuieşte Liviu Dragnea. Potrivit România TV, cineva a sunat la 112 şi a reclamat că se face gălăgie în zonă, că oamenii nu se pot odihni din cauza celor care se află în zonă, în special jurnalişti. Poliţia a răspuns la sesizare, a venit la faţa locului, i-a legitimat pe cei prezenţi şi a constatat că cele reclamate nu se verifică.
Reporterul România TV a declarat că Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a ieşit din imobil dar a spus că nu ea este cea care a sunat la 112. Cel mai probabil este vorba despre vreun vecin deranjat de agitaţia din zonă.
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a ieşit joi din Penitenciarul Rahova, după ce a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
Dragnea a spus că perioada cât a stat în închisoare a fost "chin" şi "suferinţă", iar în România este astăzi o "dictatură feroce".
"Doi ani de chin şi suferinţă. Asta a fost aici: abuzuri, suferinţă şi cea mai mare parte a populaţiei a înţeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am plecat, România era o ţară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o ţară în care exista speranţă, exista viitor. Din păcate, astăzi, este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii", a afirmat Dragnea, la ieşirea din penitenciar.
Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
Dragnea primise o decizie nefavorabilă la instanţa de fond - Judecătoria Sectorului 5, însă a făcut contestaţie, admisă joi de Tribunalul Giurgiu.
Iniţial, contestaţia lui Dragnea s-a judecat la Tribunalul Bucureşti, care i-a respins cererea, însă el a obţinut transferul procesului la Giurgiu, pe motiv că judecătorii de la Bucureşti nu pot fi imparţiali în judecarea solicitării sale, deoarece au semnat o petiţie faţă de modificarea Legilor Justiţiei, pe vremea guvernării PSD, transmite Agerpres.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News