Polițist britanic, arestat pentru că ar fi pariat pe data alegerilor. Ce sumă ar fi pus la bătaie

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @daniel-007
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @daniel-007

Un ofițer de poliție care lucra într-o unitate de protecție specială a fost arestat pentru presupuse pariuri făcute pe data alegerilor naționale din Marea Britanie de luna viitoare, a anunțat miercuri poliția din Londra, scrie Reuters.

BBC a raportat că ofițerul făcea parte din echipa de protecție apropiată a prim-ministrului Rishi Sunak. Poliția Metropolitană a declarat că a fost contactată vineri de către autoritatea de reglementare a pariurilor din Marea Britanie, Comisia de Jocuri de Noroc, în legătură cu o anchetă privind presupuse pariuri făcute de un polițist din cadrul Comandamentului Regalităților și Protecției Speciale al Met, care erau legate de data alegerilor generale.

Direcția pentru Standardele Profesionale a Met a deschis o anchetă și ofițerul a fost suspendat, a precizat aceasta. Ofițerul a fost apoi arestat luni sub suspiciunea de abatere în serviciul public și reținut înainte de a fi eliberat pe cauțiune.

Echipa de campanie a Partidului Conservator al lui Sunak a declarat că problema este de competența poliției

Săptămâna trecută, un parlamentar britanic și consilier apropiat al lui Sunak și-a cerut scuze după ce a pariat pe data alegerilor, declanșând, de asemenea, o anchetă din partea autorității de reglementare a pariurilor.The Guardian a raportat că Craig Williams, care candidează pentru un loc în parlament în Țara Galilor, a pariat 100 de lire sterline că Sunak va convoca alegerile pentru luna iulie, cu doar câteva zile înainte ca acesta să o facă.

Williams ar fi câștigat 500 de lire sterline, potrivit raportului. Acesta a declarat că a făcut o eroare de judecată. Data votului din 4 iulie a fost o surpriză pentru majoritatea parlamentarilor și alegătorilor, care se așteptau la alegeri în toamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel