Polițist din Tulcea, viral pe Internet. Val Vâlcu: Ar trebui să pățească ce a pățit și Traian Băsescu

Sursa foto: captura video Tik Tok grigoreflorin7
Sursa foto: captura video Tik Tok grigoreflorin7

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat incidentul în care a fost implicat un polițist din Tulcea.

Un agent de poliție din Tulcea este investigat de superiorii săi după ce a manifestat o reacție agresivă față de o persoană care îl filma. Incidentul a avut loc într-o comună din județ. Imaginile au fost distribuite pe rețelele sociale și au ajuns în atenția conducerii.

În înregistrare, se poate vedea cum agentul în uniformă devine din ce în ce mai iritat și, în cele din urmă, își pierde controlul, lovind telefonul cu mâna. Superiorii săi au demarat o anchetă internă pentru a clarifica circumstanțele incidentului. În paralel, a fost deschis și un dosar penal pentru acuzații de agresiune și comportament abuziv.

Cazul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. Agentul riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni și 2 ani sau o amendă, scrie observatornews.ro. De asemenea, este posibil să își piardă statutul de polițist.

Vezi aici video>>

Ce spune jurnalistul Val Vâlcu

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat ironic situația, spunând: ”Ce ar trebui să pățească polițistul care a luat și a distrus telefonul? Ce a pățit și Traian Băsescu în momentul în care a luat telefonul unei jurnaliste! Altfel, polițistul trebuie să aibă bodycam când este în serviciu. Dacă nu are, e vinovat.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel