Polițiști infectați cu Covid-19, puși să doarmă în autospeciale. Cosmin Andreica explică situația

Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, explică situația polițiștilor infectați de la serviciul furturi auto. Numărul agenților cu Covid-19 ar fi mult mai mare. 

Cosmin Andreica, președintele Europol, trage un semnal de alarmă cu privire la polițiștii infectați cu coronavirus de la serviciul furturi auto, relatează România TV. Numărul acestora ar fi mult mai mare față de 10 agenți, cât a anunțat poliția. Mai mult, polițiști obligați să stea în autoizolare ar fi fost nevoiți să doarmă în curtea casei sau în mașini, pentru a nu intra în contact cu familia. 

”Noi am anunțat lipsa de informații care au existat în momentul în care am avut primul caz de infectare la serviciul de furturi auto, care a avut loc la finalul lunii mai. De atunci au mai fost alte aproximativ 15 infectări și cam tot atâția colegi sunt și în izolare, așteptându-și rezultatele. Pe de altă parte, numărul real de persoane care au fost infectate este mult mai mare pentru că vorbim și de colegii de la nivelul polițiilor de sector care au interacționat cu colegii din cadrul structurii centrale și de asemenea vorbim și de familiile colegilor de la furturi auto, care la rândul lor au făcut obiectul infectării”, a declarat Cosmin Andreica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel