Poliţiştii arădeni cer sprijinul populaţiei pentru prinderea unui şofer fugar care a provocat un accident

FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo

Polițiștii din Arad solicită ajutorul cetățenilor pentru a prinde un șofer care a cauzat un accident rutier și a fugit de la locul faptei, după ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportată la spital, unde a fost internată din cauza leziunilor suferite.

"La data de 10 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au fost informaţi de personalul Spitalului Judeţean Arad despre faptul că, în aceeaşi dimineaţă, la secţia U.P.U. a fost internată o femeie de 31 de ani. Primele cercetări au relevat că, în jurul orei 7,20, în timp ce victima traversa Calea Victoriei pe trecerea de pietoni, a fost accidentată de un autoturism, care, în urma impactului, şi-a continuat deplasarea", a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Poliţiştii au dat publicităţii o înregistrare video de la o cameră de supraveghere din zona accidentului, în care se vede momentul în care femeia este lovită de maşină. Ea este proiectată în aer şi cade la o distanţă de câţiva metri, în afara trecerii de pietoni. Victima se ridică şi se refugiază pe trotuar, unde o persoană se oferă să o ajute.

"Dacă aveţi informaţii care ar putea duce la identificarea autoturismului şi/sau conducătorul vehiculului, vă rugăm să vă adresaţi Poliţiei rutiere, la telefon 0257207135", a mai transmis IPJ Arad, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel