Evaluare Naţională 2024. Dosar penal la o școală din Târgu Jiu, după ce subiectele de la matematică au apărut în spațiul public

FOTO cu rol ilustrativ: Unsplash
FOTO cu rol ilustrativ: Unsplash

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj anunță că s-a întocmit, joi, un dosar penal pentru divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, după ce în spaţiul public ar fi apărut subiectele de la matematică din cadrul Evaluării Naţionale 2024.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe timpul desfăşurării probei scrise la matematică, din cadrul Evaluării Naţionale, la o unitate şcolară din Târgu Jiu, ar fi avut loc un incident.

Din primele verificări făcute, poliţiştii au constatat faptul că, în spaţiul public, ar fi apărut subiectele de la matematică. Mai mult, acestea ar fi fost transmise de la un centru de evaluare din municipiul Târgu Jiu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel