Polițiștii au deschis un dosar penal după ce un cal a fost spălat la o spălătorie auto din Târgu Jiu

Protecția Animalelor Gorj a demarat cercetări după ce doi bărbați au spălat un cal într-o spălătorie auto din Târgu Jiu. 

Citește și articolul - Nouă descoperire despre cai. Răstoarnă ce se știa anterior din punct de vedere al gândirii și planificării

Cei doi ar fi folosit substanțe chimice care ar fi destinate spălării autovehiculelor. Astfel, poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor, a transmis, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Bărbații ar fi spălat calul folosind materialele şi soluţiile destinate curăţării auto


Conform sursei citate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce imaginile au apărut în mediul online. "În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, la data de 4 septembrie 2024, un bărbat din Târgu Jiu a dus un cal la o spălătorie din localitate, zona Debarcader, şi l-ar fi spălat folosind materialele şi soluţiile destinate curăţării auto.

În acest sens, poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor", a transmis IPJ Gorj.

La finalizarea cercetărilor urmează să fie propusă o soluţie Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, mai arată sursa citată, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel