Poliţiştii din penitenciare protestează faţă de măsurile de tăiere a cheltuielilor bugetare. Vor refuza să intre în serviciu timp de câteva ore

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Poliţiştii din penitenciare protestează faţă de măsurile de tăiere a cheltuielilor bugetare anunţate de coaliţia de guvernare. 

Prin urmare, ei îşi vor desfăşura, astăzi, activitatea purtând banderole albe pe braţ, urmând ca, mâine, să refuze să intre în serviciu timp de câteva ore. Miercuri, începând cu ora 12:00, reprezentanţi ai poliţiştilor de penitenciare vor protesta în faţa sediului Partidului Naţional Liberal, iar joi, la aceeaşi oră, vor fi în faţa sediului Partidului Social Democrat, anunţă Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Ordonanţa de urgenţă privind reducerea cheltuielilor statului ar urma să fie adoptată săptămâna aceasta de executiv. Printre cele 50 de măsuri cuprinse în document se numără reducerea numărului de funcţii de conducere a secretarilor de stat, comasarea unor instituţii sau eliminarea voucherelor de vacanţă pentru anumiţi bugetari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel