Polițiștii se tem de impozitarea caloriilor. Igaș nu a dat banii de haine

politie
politie

Ministrul de interne, Traian Igaș, a promis la începutul lunii decembrie că până la sfârșitul anului 2011 se vor plăti angajaților MAI banii de haine. Este vorba de 2000 de lei de persoană, dar sumele respective nu au ajuns încă la polițiști. Mihai Zlat, liderul sindical de la Secția 9 de Poliție din București, ne-a confirmat că nu s-a respectat promisiunea ministrului.

”Nu s-au achitat nici alte drepturi. Sunt restanțe la norma de hrană, din noiembrie, ne-a declarat dl. Zlat. Mai mult, circulă zvonuri potrivit cărora, prin noul Cod Fiscal, va fi impozitată cu 16 la sută norma de hrană. Ar urma să primim mai puțin cu 100 de lei, lunar, dar nu înțelegem cum pot fi impozitate caloriile din norma de hrană...Pentru cei din minister suma nu pare mare, dar pentru cei din teren, care au rate și trebuie să supraviețuiască de la o lună la alta cu un salariu mic, însemna ceva. Și banii de haine erau așteptați, atât pentru uniforme cât și pentru haine de stradă, pentru polițiștii care lucrează în civil. Un plovăr, două perechi de pantaloni, o geacă, pentru asta ne rugăm de minister”.

Citește și:

Poliţist de la Secţia 9: Ne costă 15 lei o şaorma. Igaş mănâncă trei feluri cu 8 lei la bufetul MAI. Ce fac la prânz angajaţii de la Interne lăsaţi fără bani de hrană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel