Polițistul BCCO nu era drogat în momentul accidentului. Val Vâlcu explică cum este posibil ca rezultatul să fie diferit. "E ca la Simona Halep"

Polițistul BCCO nu era drogat în momentul accidentului. Val Vâlcu explică cum este posibil ca rezultatul să fie diferit. "E ca la Simona Halep" / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Polițistul BCCO nu era drogat în momentul accidentului. Val Vâlcu explică cum este posibil ca rezultatul să fie diferit. "E ca la Simona Halep" / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat de ce probele biologice efectuate polițistului BCCO nu au același rezultat ca și drug-testul făcut după producerea accidentului. 

Răsturnare de situație în cazul polițistului BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate) care a intrat cu mașina într-un grup de oameni și a ucis o femeie în Popești Leordeni. Potrivit ultimelor date, acesta nu era drogat în timpul producerii accidentului, asta deși testarea inițială arătase că el ar fi consumat substanțe interzise, dar și alcool. 

El a fost depistat pozitiv la drug-test, la amfetamină. Apoi polițiștii l-au dus la spital pentru a i se recolta probe biologice, iar rezultatele au arătat că bărbatul nu avea droguri în sânge. Jurnalistul Val Vâlcu a fost întrebat la Antena 3 CNN cum este posibil acest lucru.

Val Vâlcu: Acele aparate nu sunt precise

"Acele aparate nu sunt precise. În plus, ele nu caută drogul că drogul este, să spun așa, digerat, caută produși de metabolism, nu caută substanța activă. E ca la Simona Halep când a luat acel Roxadustat. (...) Iar alcoolul se simte în aerul expirat, drogurile nu", a declarat Val Vâlcu.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație cu polițistul de la BCCO care ar fi fost drogat. Surse: A ieșit negativ la testul de sânge

Totodată, Ovidiu Bălan a precizat că șoferul, Constantin Păun, nu este fost șef la BCCO București, așa cum s-a spus inițial.

"Aș vrea să fac o precizare despre polițistul despre care am vorbit, nu a fost șef la BCCO, el a fost lucrător la BCCO București. A fost interimar o perioadă la șefia BCCO, pentru că nu a luat concursul de titularizare, s-a dus l-a școala de pe Olteniței, ce i-o fi învățat pe ăia pe Olteniței acolo, vedem la Caracal", a declarat Ovidiu Bălan.

VEZI ȘI: Avocatul Cuculis, despre cazul fostului şef al BCCO Bucureşti care s-a urcat băut şi drogat la volan: Am două ipoteze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel