Polițistul care a omorât-o pe Raisa a scăpat de închisoare. Tatăl fetei: A căzut cerul pe mine. Ne râdea în față

Captură video Antena 3 CNN
Captură video Antena 3 CNN

Polițistul din Capitală care a omorât-o pe Raisa a scăpat de închisoare. Tatăl fetei este revoltat de decizia magistraților.

Iulian Barbu, tatăl Raisei, fetița de 13 ani ucisă acum doi ani de un poliţist pe o trecere de pieton din Bucureşti, este revoltat după ce judecătorii au decis să îl scape de închisoare pe tânăr, acesta primind o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare și nu cu executare așa cum ceruse familia.

”Mă bufnește și râsul. Vă dați seama că a căzut cerul pe mine când am auzit asta. Suntem legați de mâini și de picioare, nu avem ce să facem. Eu totuși aș vrea să îi întreb pe domnul procuror, pe domnii judecători, dacă ar fi copiii lor, cum ar judeca ei cazul ăsta”, a spus bărbatul la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

”Un arogant, ne râdea în față”

”Este un arogant. Ne râdea în față. N-a avut bunul simț să meargă la mamele copiilor să își ceară scuze. Nu mai vreau să menajez. E un nenorocit, un criminal... Nu știu cine l-a făcut pe ăsta milițian. (...) Vă aduceți aminte, în ziua 
accidentului, când strigam în gura mare că totul va fi mușamalizat? Ce s-a întâmplat acum? Pentru că este o țară de tot rahatul, aici domnește barbaria și furăciunea”, a mai spus tatăl Raisei.

Totodată, tatăl Raisei consideră că cineva l-a ajutat pe polițist pentru a primi o pedeapsă mai mică

”Eu cred că totuși cineva l-a ajutat. Ideea este că lucrurile nu vor rămâne așa”, a spus tatăl Raisei.

”Ca să vedeți cine sunt escrocii ăștia... ei cică sunt milițieni. Cu o zi înainte (n.r. - de accident), soția a dus-o pe Raisa la școală și fata i-a zis: mami, să știi că a trecut o mașină de poliție și mie nu mi-a dat prioritate la trecerea de pietoni. Deci se mai întâmplase”, a mai povestit Iulian Barbu.

Tatăl Raisei: Nu e corect cum au judecat

Iulian Barbu a mai vorbit și despre momentele cumplite prin care a trecut familia după moartea Raisei.

”Sebi, băiatul cel mic, plângea noaptea și spunea că el nu se culcă până nu vine sora lui. Rămâneam și eu și soția așa... și începeam să plângem și noi odată cu el. Ce puteam să îi spunem? Păi de unde să o mai aducem noi, tată? (...) Toți trei am fost la psiholog. Trebuie să ne găsim, să ne adunăm și să mergem mai departe, pentru că nu putem lăsa lucrurile așa”, a mai spus tatăl Raisei.

El a transmis și un mesaj judecătorilor care se ocupă de acest caz.

”Să încerce să judece cazul cum trebuie, pentru că nu e corect cum au judecat astăzi”, a spus Iulian Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel