Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Captură de ecran / Foto: Antena 3
Captură de ecran / Foto: Antena 3

Constantin Popescu, polițistul care a produs accidentul în care a spulberat două fetițe pe trecerea de pietoni, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

„Polițistul Popescu, cel care a omorât-o pe Raisa, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și nu cu executare așa cum ceruse familia.

Acțiunea civilă si anume, daunele morale au fost duse în derizoriu în sensul în care au fost acordate daune de 160.000 euro pentru familia Raisei iar Marina a primit 90.000 de euro pentru cele 100 de zile de îngrijiri medicale.

Vom formula cu siguranță Apel”, a transmis avocatul Cuculis Adrian.

Accidentul din 13 ianuarie 2022

Poliţistul Constantin Popescu şi-a aflat, astăzi, pedeapsa pentru accidentul produs pe 13 ianuarie 2022 pe bulevardul Laminorului din Bucureşti, atunci când a spulberat două fetiţe pe trecerea de pietoni, chiar cu maşina Poliţiei.

În urma impactului deosebit de violent, având în vedere că poliţistul conducea cu o viteză peste limita legală, chiar dacă nu era în misiune, Raisa şi-a pierdut viaţa, în timp ce prietena ei a supravieţuit, însă a fost grav rănită.

Accidentul a fost surprins atunci de mai multe camere de supraveghere aflate în zonă, iar imaginile au demonstrat că poliţistul, care nu se afla într-o misiune, nu le-a oferit nicio şansă celor două copile care încercau să traverseze pe trecerea de pietoni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel