Ponta despre cererea DIICOT: Videanu este un bandit internaţional

 Victor Ponta a declarat că se va informa şi ulterior se va pronunţa din punct de vedere al activităţii Guvernului, dar şi politic, privind cererea DIICOT de începere a urmării penale pentru Videanu şi Vosganian. Ponta a declarat că Videanu este un "bandit internaţional".

 Întrebat dacă se aşteaptă ca PNL să spună, din nou, că miniştrii liberali reprezintă o ţintă, Ponta a răspuns: "Păi, Videanu e liberal? Videanu e un bandit internaţional, nu liberal", scrie Mediafax.

 El a arătat că se va pronunţa după ce se va informa asupra cererii DIICOT.

 "Nu pot să comentez, pentru că nu mă pot informa. Mă informez, după aceea comentez. Dacă nu are legătură directă cu activitatea Guvernului, mă duc, mă informez, probabil că DIICOT va face public ce anume a constatat şi după aceea comentez. În cazul de faţă nu pot să vorbesc aşa după ce am citit prin presă. În mod sigur DIICOT va face azi, bănuiesc, toate precizările de rigoare şi după aceea mă pronunţ în ceea ce priveşte activitatea Guvernului sau politic. Altfel nu am ce să mă pronunţ", a spus Ponta.

Ponta a făcut declarațiile în contextul în care DIICOT a cerut, luni, începerea urmăririi penale împotriva celor doi foști miniștri ai Economiei, Varujan Vosganian și Adriean Videanu pentru sabotarea economiei naționale în dosarul Interagro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel