Ponta îl acuză pe șeful statului că minte atunci când spune că România a ieșit din criză

victo-ponta
victo-ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că România nu a ieşit din criză şi nu a ieşit din recesiunea economică, afirmaţiile făcute de preşedintele Ponta a spus că anunţul făcut de preşedintele Traian Băsescu duminică seară este "o perpetuare" a unei minciuni, care nu mai are nici măcar un efect psihologic, ci creează şi mai mult pesimism, informează Mediafax

"Vrem să dăm un semnal către şomerii din această ţară, către pensionarii din această ţară, că din păcate Traian Băsescu minte din nou. Nu am ieşit din criză, nu am ieşit din recesiune economică, dar se poate face acest lucru cu un alt guvern şi cu un alt fel de a conduce treburile ţării", a afirmat el.

Preşedintele PSD a spus că actualul guvern a adoptat măsuri greşite, un exemplu fiind evenimentul tragic de la Uricani, unde Guvernul nu a investit bani în siguranţa minerilor, dar a construit, la doar câţiva kilometri, o "telegondolă portocalie" pe care a aruncat milioane de euro.

Ponta a adăugat că, deşi autorităţile au anunţat succesul acordului cu Fondul Monetar Internaţional, banii împrumutaţi nu se regăsesc în economie.

"Nu a rămas nimic, decât o datorie uriaşă pentru români, în rest banii îi regăsiţi în campania electorală de realegere a lui Traian Băsescu şi în firmele doamnei Udrea şi ale celorlalţi baroni locali, Flutur, Falcă", a susţinut el.

Citește și: Băsescu: S-au creat condiţii pentru o creştere economică sănătoasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel