Ponta îl taxează pe Iohannis. ”A greșit grav”

Victor Ponta, declarațiile serii la România TV! 

”N-o să fiu niciodată antipesedist”, a spus Victor Ponta, la România TV, cel care consideră că ”Iohannis a greșit grav” poziționându-se anti-PSD, nu împotriva lui Liviu Dragnea sau a Vioricăi Dăncilă. 

El afirmă că e nevoie de echilibru, avertizând PNL că ”are în față o criză evidentă”, referindu-se la o criză bugetară și acuzând că ceea ce face Florin Cîțu, împrumutându-se și depășind deficitul de 3%, putea face și Eugen Teodorovici. Victor Ponta se întreabă, în acest context, ce rost a mai avut această schimbare. 

Eliminarea pensiilor speciale. Categoriile care au nevoie de protecția PSD


”PSD prea cedează total fără să mai lupte”, a mai afirmat Victor Ponta, referindu-se la pensiile speciale, care consideră că ar trebui eliminate pentru anumite categorii, dar nu pentru toate- cum este cazul pensiilor speciale din aviație. ”Nu trebuie să-i abandonezi” a precizat liderul Pro România, cu referire la acele categorii care au nevoie să fie reprezentate. 

”Doamna Dăncilă a greșit grav, dar cine a votat-o și cine a susținut-o să se certe cu Tăriceanu și cu Ponta?” a întrebat retoric Victor Ponta.  Totodată, el consideră că și Klaus Iohannis a greșit când a numit un guvern PNL, care acum, în loc să guverneze pentru toată România, guvernează pentru a câștiga alegerile din 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel