Ponta nu îl va propune pe Predoiu la Justiție, chiar dacă şi l-ar fi dorit

Victor Ponta a declarat, luni seară, la prima emisiune "Tonomatul lu' Ciutacu", că nu îl va propune pe Cătălin Predoiu pentru a ocupa  portofoliul de la Justiție, deoarece nu vrea să tensioneze relaţiile cu liberalii, dar recunoaşte că atunci când a făcut Guvernul, în luna mai, ar fi dorit să îl păstreze în Cabinet.

"Nu îl voi propune pe domnul Predoiu, deşi, sigur, s-ar califica (...) Am văzut speculaţiile, nu îl voi propune pentru că nu vreau să fie un nou motiv de ceartă între mine şi PNL. Dar, dacă vreţi, aşa, ca istorie, am vrut să îl ţin pe domnul Predoiu în luna mai, când am făcut Guvernul", a spus Ponta, la RTV.

"Mi-am asumat răspunderea de a propune o persoană care să corespundă profilului pe care eu îl consider potrivit: să nu fie membru de partid, să provină din justiţie -judecător, procuror, avocat- şi, era să zic: să vorbească engleza. Nu, să vorbească bruxelles-eză dacă se poate", a spus premierul, referindu-se la condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul ministru al Justiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel