Ponta, OBLIGAT să intre în carantină

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Liderul PRO România, Victor Ponta, a intrat în izolare după ce a avut contact cu o persoană infectată cu coronavirus.

Fostul premier al României trebuie să stea în izolare, după ce s-a întâlnit cu candidatul partidului său la președinția CJ Bacău, medicul primar Aurelia Țaga, transmite Antena 3. Candidata a fost depistată pozitiv cu Covid-19, iar anunțul a fost făcut de europarlamentarul Dragoș Bena.

„Eu știu că au avut ieri o zi de campanie în Bacău și în câteva localități din jurul municipiului. E problema fiecăruia unde-și face campanie, când își face campanie, la ce candidează, cum candidează. Noi am atras atenția de mai mult timp, având în vedere funcția dânsei de șef de secție la Spitalul de Pediatrie, această candidatură nu poate fi una corectă decât în condițiile unui concendiu de odihnă. Să faci campanie dimineața într-un județ din topul infectărilor, iar seara să fii la pediatrie, mi se pare un gest la limita iresponsabilității”, a transmis Bena.

Jurnaliștii Antena 3 au aflat de la Victor Ponta că acesta se testează constant în campanie și că poartă mereu mască, cu excepția momentelor când face fotografii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel