Ponta: PSD va depune marţi moţiunea de cenzură, după asumarea răspunderii pe Codul Muncii

PARLAMENT MOTIUNE
PARLAMENT MOTIUNE

Preşedintele social democrat, Victor Ponta, a declarat că textul moţiunii de cenzură pe care Opoziţia o va depune împotriva Guvernului este finalizat, luni va fi adoptat de conducerea USL, urmând ca marţi, după ce Executivu îşi va asuma răspunderea pe Codul Muncii, moţiunea să fie depusă la Parlament.

„Textul moţiunii a fost finalizat, a fost lucrat de către colegii noştri şi de cei liberali şi, după ce marţi este depus proiectul de lege, depunem şi noi moţiunea de cenzură. Vă rog să remarcaţi că domnul Boc, deşi de obicei foarte grăbit cu angajarea răspunderii, acum are termene mult mai lungi. Probabil că vrea să rămână în funcţie mai mult timp“, a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a adăugat că au fost iniţate discuţii cu parlamentari ai puterii. „Probabil că parlamentarii puterii vor fi ţinuţi în bănci ca oile. Nu am discutat cu nimeni. Fiecare dintre ei trebuie să înţeleagă că mai este doar un an până când va da din nou ochii cu cei care l-au trimis în Parlament“ a declarat social-democratul.

Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pe Codul Muncii, marţi, 8 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel