Portugalia s-a calificat în sferturile Campionatului European. Cristiano Ronaldo, în lacrimi / VIDEO

foto: Freepik
foto: Freepik

Naționala Portugaliei a ajuns în sferturile EURO 2024.

Portugalia s-a calificat în sferturile Campionatului European din Germania după ce a învins Slovenia la loviturile de departajare, scorul fiind 0-0 în 120 de minute (3-0 după loviturile de departajare), notează Eurosport. În timpul partidei, selecționata pregătită de Roberto Martinez a adus primele emoții în minutul 4. După o lovitură de colț, mingea a ajuns la Ruben Dias, dar fundașul lui Manchester City a trimis șutul pe lângă poartă.

Spectacol pe teren

Cristiano Ronaldo a avut ocazia să înscrie în minutul 34, dar lovitura liberă executată de el a trecut peste poartă. În prelungirile primei reprize, Portugalia a ratat cea mai mare ocazie a meciului. Joao Palhinha a trimis un șut puternic, dar mingea a lovit bara porții apărate de Oblak. Ronaldo a fost aproape să deschidă scorul din nou dintr-o lovitură liberă, dar șutul său a fost respins de portarul sloven. În minutul 61, Slovenia a ratat și ea o ocazie importantă de a marca. Sesko l-a depășit pe Pepe și a șutat din interiorul careului, dar mingea a trecut peste poartă.

Portugalia a avut o altă ocazie importantă în minutul 88, când Cristiano Ronaldo nu a reușit să îl învingă pe Oblak dintr-o poziție excelentă, portarul reușind să prindă mingea șutată de acecsta. În prelungiri, Portugalia a avut o altă ocazie clară să înscrie. Cristiano Ronaldo a executat o lovitură de la 11 metri, dar Oblak a făcut o intervenție senzatională, respingând mingea în bară. La pauză, Ronaldo a fost consolat de colegii săi, fiind vizibil emoționat și plângând în hohote.

În cea de-a doua repriză de prelungiri, Slovenia a avut o replică puternică, când Sesko a scăpat singur cu portarul. Atacantul de la RB Leipzig nu a reușit să îl învingă pe Costa care a respins balonul. Reamintim că la loviturile de departajare, portarul Costa a devenit eroul Portugaliei, salvând penalty-urile executate de Ilicic, Balkovec și Verbic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel