Porumbul fiert este preferatul tuturor. Aveţi grijă cum îl pregătiţi. Vă prezentăm trei modalităţi de preparare.
Mai întâi de toate, nu uitați să înlăturaţi mătasea porumbului. Iată care sunt cele trei modalităţi de preparare:
Într-o cratiţă, pe aragaz
Se pune porumbul la fiert într-o cratiţă cu apă, la foc mediu. Se lasă să fiarbă până când vârful unui cuţit poate intra în boabele porumbului.
În cuptorul cu microunde
Pentru acest proces este necesar să nu îndepărtați frunzele. Puneţi porumbul într-un vas de sticlă şi introduceţi-l în cuptorul cu microunde. Lăsaţi-l aproximativ şapte minute, după care este numai bun de mâncat.
În oala sub presiune
Puneți porumbul în oala sub presiune, adăugaţi apă, sare şi o lingură de unt. Lăsaţi-l să fiarbă aproximativ cinci minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu