Postarea Mihaelei Rădulescu în care le apăra pe Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu, ștearsă de Instagram. Ce scrisese vedeta

Sursa foto: Instagram Mihaela Rădulescu
Sursa foto: Instagram Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu spune că Instagram i-a șters postarea în care le lua apărarea gimnastelor Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu, după participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

"Instagram a decis să îmi șteargă postarea în care pur și simplu prezentam fapte distribuite de Nadia Comăneci, despre gimnastele române de la Jocurile Olimpice, a căror evoluții au nevoie de reexaminări pentru a se stabili adevărul și pentru a li se oferi respectul pe care îl merită. Ce amuzante sunt legile europene…

Iată textul pe care l-am scris: "Legenda Nadia Comăneci, prima care a obținut 10-le perfect în istoria gimnasticii, prezintă evidentul - românca Sabrina Voinea, căreia i s-a luat medalia olimpică pentru o greșeală pe care nu a comis-o, merită respect și o reexaminare a deciziei greșite pe care au luat-o arbitrii. Același lucru este valabil și pentru Ana Bărbosu. Nimeni nu poate lua dragostea și respectul pentru anii voștri de muncă asiduă și dăruire doar pentru un singur scop - pentru a reprezenta România cât mai bine posibil. Și a făcut-o!"

O să ștergi și postarea asta, Instagram?!", a scris Mihaela Rădulescu.

Vezi și:  România pierde bronzul olimpic la finala la sol, după contestația făcută de SUA. Ana Maria Bărbosu, printre lacrimi: "Cam multe se întâmplă" 

Declarațiile repostate ale Nadiei Comăneci

"Această situație merită o reexaminare… Trebuie să protejăm sănătatea mintală a sportivilor și să fim alături de ei", a transmis Nadia Comăneci în sprijinul Sabrinei Voinea.

"Nu-mi vine să cred că ne jucăm cu sănătatea mintală și cu emoțiile sportivilor în acest fel… Haideți să îi protejăm”, a mai scris gimnasta în apărarea Anei Bărbosu.

Exercițiul Sabrinei Voinea ar urma să fie reanalizat

Exercițiul Sabrinei Voinea la sol ar urma să fie reanalizat, după cum i-a transmis Federația Internațională de Gimnastică (FIG) Nadiei Comăneci. Gimnasta a fost penalizată pentru că ar fi depășit covorul cu călcâiul și, ulterior, i-a fost refuzată contestația.

"Eu am plecat din tribună şi am alergat să le îmbrăţişez, pentru că era înainte de a primi aceasta notă contestată de americancă. Ana (n.r. Ana Maria Bărbosu) s-a simţit, săraca, umilită. A plâns, am îmbrăţişat-o pentru că a trecut printr-un moment extrem de dureros. Drama mea este nota Sabrinei, pentru că m-am uitat la toate videou-rile şi nu am văzut să fi pus călcâiul în afara liniei. Încă încercăm să revizuim acest video şi să îi întrebăm pe cei de la Federația Internaţională de Gimnastică unde a pus ea piciorul în afara covorului, pentru că ea are nevoie de claritate. S-a luat o deducţie neutră de o zecime care o punea pe locul trei", a spus Nadia Comăneci, potrivit Antena 3.

Ce spune antrenorul gimnastei

"Atât ieri cât și astăzi, am stat de vorbă la telefon cu Camelia Voinea, antrenoarea Sabrinei, şi ea era cu domnul Covaliu, de la Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman, cu Nadia Comăneci şi făceau adrese către Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru revizuirea acestui exercițiu, pentru că noi ne plângem de această penalizare care nu există - Sabrina nu a ieşit din covor nici la plecare, nici la aterizare şi această penalizare de o zecime însemna medalia de bronz", a declarat Cristian Moldovan, la Antena 3.

"Nu ştiu dacă se va putea face această schimbare de notă"

"Să vedem dacă se va accepta schimbarea podiumului, pentru că, în general, toate contestaţiile se pot face doar până la afişarea notei următoarei sportive. Dacă nu s-a schimbat nota până când s-a afişat nota sportivei următoare, atunci nu ştiu dacă se va putea face această schimbare de notă, dar măcar cineva trebuie să răspundă pentru aceasta penalizare inexistenta", a mai spus antrenorul gimnastei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel