Postul Paștelui 2021: Gogoşi de post. Cum să-ți iasă pufoase

Mod de preparare gogoși de post
Mod de preparare gogoși de post

Și gogoşile de post pot fi foarte delicioase! Le ajută un ingredient secret care le face mai pufoase. 

Ingrediente gogoși pufoase de post

500 de grame de făină

200 de grame de zahăr

O cană de apă minerală

Un cubuleţ de drojdie

Un praf de sare

3 pliculeţe de zahăr vanilat

Ulei

Mod de preparare gogoși de post

Dacă vreţi ca gogoşile să vă iasă mai pufoase trebuie să folosiţi apa minerală. Amestecaţi făina cu apa minerală şi cu drojdia dizolvată în puţină apă, zahărul, un praf de sare, zahărul vanilat şi începeţi să frământaţi aluatul. După ce l-aţi frământat bine, se lasă 10 minute la dospit. 

Următorul pas este să întindeţi aluatul şi să-l tăiaţi în forme rotunde cu ajutorul unui pahar. Se pun gogoşile la prăjit în ulei încins. La final, le puteţi pudra cu zahăr. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel