Și gogoşile de post pot fi foarte delicioase! Le ajută un ingredient secret care le face mai pufoase.
500 de grame de făină
200 de grame de zahăr
O cană de apă minerală
Un cubuleţ de drojdie
Un praf de sare
3 pliculeţe de zahăr vanilat
Ulei
Dacă vreţi ca gogoşile să vă iasă mai pufoase trebuie să folosiţi apa minerală. Amestecaţi făina cu apa minerală şi cu drojdia dizolvată în puţină apă, zahărul, un praf de sare, zahărul vanilat şi începeţi să frământaţi aluatul. După ce l-aţi frământat bine, se lasă 10 minute la dospit.
Următorul pas este să întindeţi aluatul şi să-l tăiaţi în forme rotunde cu ajutorul unui pahar. Se pun gogoşile la prăjit în ulei încins. La final, le puteţi pudra cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News