Pot merge la şcoală în Bucureşti elevii din localităţile carantinate? Răspunsul ministrului Cîmpeanu

Foto: olia danilevich - Pexels
Foto: olia danilevich - Pexels

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a fost întrebat dacă, mâine, elevii care stau în localităţile carantinate dar învaţă în Bucureşti vor putea merge, mâine, la şcoală. 

UPDATE: "E un document oficial prin care şi elevii care locuiesc în localităţile carantinate pot participa la simulările pentru examenele naţionale", a transmis, duminică seara, la România TV, ministrul Educaţiei. Întrebat ce se întâmplă cu restul elevilor, Sorin Cîmpeanu a răspuns: "Uraţi-ne succes în discuţiile cu ministrul Sănătăţii, iar acest lucru va fi posibil".

Ştirea iniţală: "Îmi scriu oamenii în timp ce vorbesc cu dumneavoastră. Elevii din localităţile carantinate din jurul Capitalei, din jurum Timişoarei, mâine merg sau nu la şcoală?", l-a întrebat Lili Ruse pe Sorin Cîmpeanu. 

"Eu v-am spus tot ce puteam să vă spun din poziţia mea, fără să-mi depăştesc atribuţiile. Repet răspunsul: sunt convins că în această seară, cei în drept să facă acest anunţ îl vor face şi vor permite accesul la şcoală pentru simulări elevilor care locuiesc în zone carantinate dar care învaţă în licee care organizează simularea", a răspuns, duminică seara, într-o intervenţie telefonică la România TV, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel