Poveste de iarnă prin Bucureștiul meu

Duminică, 17decembrie, în foaierul teatrului Nottara, înaintea spectacolului susținut de Nicu Alifantis, a avut loc expoziția „Poveste de iarnă prin Bucureștiul meu" susținută de artista Dana Ștefănescu. 

„Despre București se spun extrem de multe lucruri. Cele mai multe de rău- că este gri, aglomerat, murdar...ca e un haos. Eu iubesc însă Bucureștiul și îl găsesc fermecător. Este exact cum spunea Octavian Paler: " doi oameni pot privi același lucru si pot vedea diferit." Eu găsesc ceva de admirat la orice pas. Nu o cunoșteam pe Dana Ștefănescu înainte de această expoziție, dar când i-am deschis profilul de Facebook și i-am descoperit fotografiile, mi-am dat seama că ea este unul dintre acei oameni care văd ceva frumos pe oriunde trec și că, și pentru ea, Bucureștiul este romantic, istoric, captivant. I-am propus să expună în foaierul Teatrului Nottara în speranța că, astfel, tot mai mulți dintre noi vor (re)descoperi și îndrăgi acest oraș. " a declarant Cristina Sava, director de PR al Teatrului Nottara.

[citeste si]

În calitate de gazdă a expoziției, doamna Marinela Țepuș s-a arătat bucuroasă ca Teatrul Nottara să găzduiască o astfel de expoziție, vorbind foarte frumos despre fotografie și despre edificiul Teatrului Nottara. Clădirea a fost realizată de arhitectul Liviu Ciulley (1891-1947) tatăl cunoscutului regizor și ea îmbogățește patrimoniul arhitectural al Bucureștiului. Separat de expoziție, doamna Țepuș a afirmat încă o dată că edificiul teatrului Nottara nu reprezintă un risc seismic, arătîndu-și preocuparea pentru ca ce se mai poate salva din vechiul București să fie salvat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel