EXCLUSIV  Povestea din spatele inelului pe care Otilia Bilionera l-a primit de la viitorul soţ. Ce legătură are cu Sultana Hürrem

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie / foto: Instagram, Otilia Bilionera
Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie / foto: Instagram, Otilia Bilionera

Otilia Bilionera a fost invitata Andreei Cercel la Oracolul Vedetelor unde a dezvăluit de ce şi-a dorit un inel cu piatră ca cel al soţiei lui Suleiman.

Otilia Bilionera a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, acolo unde a vorbit despre planurile de viitor pe care le are cu iubitul ei turc. Recent, cântăreața a fost cerută în căsătorie, în Turcia. Cu adevărat special a fost inelul cu care logodnicul ei a cerut-o de soţie. Artista spune că şi-a dorit atât de mult un inel care să semene cu cel al Sultanei Hürrem, personaj istoric pe care îl adoră.

"Sultana Hürrem, care era ucraineancă, a primit cadou de la sultan un inel cu această formă, la fel, doar că piatra era de smarald. Mie îmi place foarte mult safirul pentru că este o piatră care te ajută să-ţi găseşti drumul în viaţă şi te ghidează, şi am zis că vreau acelaşi model dar piatra să nu fie smarald, ci safir. Şi aşa a şi fost. E o chestie simbolică, până la urmă. Ar fi fost culmea să fiu singura femeie fără un inel! Dar asta contează cel mai mult: să fim fericiţi şi alături unul de celălalt. Eu consider că dacă un bărbat nu te cere în primii doi ani, nu ai de ce să mai stai. Pentru că atunci e clar că nu e decis, şi atunci nu merită să stai să aştepţi" a mărturisit Otilia în cadrul emisiunii.

Cine a fost Sultana Hürrem

Cunoscută drept una dintre cele mai fermecătoare și puternice femei ale Imperiului Otoman, Sultana Hürrem este o figură fascinantă a istoriei. Iubirea sa pentru Sultanul Suleiman i-a adus lumea la picioare și i-a oferit un loc aparte în statul pe care-l conducea, fiind prima femeie care s-a bucurat de o asemenea poziție. Înainte să-și cunoască alesul și să devină una dintre cele mai puternice femei din Imperiul Otoman, Sultana Hürrem a fost o simplă sclavă, ale cărei origini erau departe de tărâmurile pe care avea să le conducă într-o bună zi. Sultana Hürrem, pe numele primit la botez Aleksandra Lisowska, s-a născut într-o regiune vestică a Ucrainei numită Rohatyn. Cei doi s-au căsătorit oficial în anul 1533, practică neobișnuită pentru familia imperială.

Interviul complet, aici:

                   

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel