Povestea neștiută a șoferului tricolorilor de la EURO: De la autocarul lui FC Köln, la mândria de a fi alături de echipa națională /video

Inquam Photos/ Stefan Constantin
Inquam Photos/ Stefan Constantin

Nicu Moldoveanu, în vârstă de 42 de ani, și-a petrecut ultimii patru ani locuind în Germania.

Deși inițial a lucrat în transporturi ca șofer de autocar în București, fără nicio legătură cu lumea fotbalului, Nicu a descoperit un nou drum în viața sa odată cu mutarea în Germania.

La FC Köln, unul dintre cluburile de tradiție din fotbalul german, Nicu a fost responsabil de transportul a aproximativ cinci echipe, de la juniori până la U21, atât pe plan național, cât și internațional. Această experiență i-a permis să învețe harta stadioanelor germane și să se familiarizeze cu drumurile fotbalului european. Toate aceste aspecte au contribuit la alegerea sa de către angajatorul său pentru a îndeplini un rol important la Euro 2024.

În vara acestui an, Nicu Moldoveanu a trăit mândria de a fi alături de echipa națională a României, transportând jucătorii la meciurile din cadrul turneului. Bucuria sa a început odată cu victoria naționalei în primul meci contra Ucrainei și a culminat cu calificarea echipei în optimile de finală, de pe primul loc în grupă.

„M-am bucurat și eu că voi rămâne alături de ei”, a declarat Nicu, referindu-se la atmosfera de sărbătoare din autocarul echipei pe drumul de întoarcere din Frankfurt. Această ocazie i-a permis să descopere o latură umană și prietenoasă a jucătorilor, observând că întreaga echipă era bine dispusă și încrezătoare.

„Ne-am bucurat cu toții de victorie și m-am bucurat că voi rămâne cât mai mult alături de ei”, a adăugat el, evidențiind sentimentele de unitate și optimism ce domină în sânul echipei naționale.

Pentru Nicu, această experiență reprezintă mai mult decât o simplă slujbă. Este o amintire de neuitat pe care o va prețui ani la rând. „O să fie o amintire plăcută peste câțiva ani, când îmi voi aduce aminte că am participat la EURO 2024, mai ales cu echipa României”, a spus el cu emoție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel