Povestea Regelui Mihai spusă într-un film INEDIT. MS Margareta: "Era timpul să apară. Ca ploaia după o lungă secetă"

Este un moment important în Familia Regală a României, iar din acest motiv, Majestatea Sa Margareta a ținut un discust emoționant despre Regele Mihai. 

"75 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. Majestatea Sa Margareta se adresează românilor cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la încheierea celei de-a doua conflagrații mondiale. Cu această ocazie, History Channel transmite filmul "Războiul Regelui", un documentar realizat de Chainsaw Film Production și dedicat Regelui Mihai", se arată într-o postare a Familiei Regale a României, pe pagina de Instagram.

"Era timpul ca acest film să apară"

"Filmul "Războiul Regelui" vine precum ploaia după o lungă secetă, după ani de propagandă comunistă și necunoaștere, documentarul arată modestia, loialitatea și curajul Regelui Mihai. Era timpul ca acest film să apară. O dovedește și felul în care este primit de oameni. Eram copil atunci când am înțeles că există o parte din acest om care nu ne aparține nouă, familie, o parte misterioasă care se așeza deasupra noastră. Acest sentiment devenea evident când ne vorbea despre o țară pe o iubea și pe care o pierduse. Acest om a devenit rege la vârsta de șase ani", spune Majestatea Sa Margareta, în cadrul videoclipului postat. 

Filmul documentar va fi difuzat duminică, 10 mai, la ora 13:00, pe History Channel.

Vezi aici discursul complet al MS Margareta:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel