S-au îndrăgostit de roşiile...cu gust de roşii, iar acum le produc în cele mai moderne sere. Iată povestea.
Românii care s-au bucurat de roşii cu... gust de roşii, în ultimii ani, trebuie să ştie şi povestea din spatele celor mai bune salate, pentru că totul a pornit de la visul unei tinere familii de lângă Timişoara, de a produce aceste minunăţii, deşi mulţi le-au spus că nu vor avea succes. Silvia Răileanu a crezul că se poate şi a transformat visul în realitate. Nu a fost uşor, dar piedicile de la început de drum le-a depăşit repede, într-o frumoasă afacere de familie, care acum se extinde şi face mulţi români fericiţi de ceea ce au pe masă în locul vechilor roşii fără zeamă şi fără gust. La îndeplinirea visului de antreprenor al Silviei a contribuit, în mod decisiv, CEC Bank, pentru că afacerea nu ar fi putut porni fără finanţare, iar celelalte bănci au refuzat-o.
Citește mai departe pe DCBUSINESS.RO, povestea “Roşiilor cu gust de roşii”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News