Povestea unei fetiţe de zece ani care a prins 1.000 de pedofili

A declarat război pedofililor și le-a întins o capcană, iar misiunea s-a dovedit a fi un real succes.

Specialiștii de la organizația olandeză Terres des Hommes au creat pe computer o fetiță de zece ani care pare a fi atât de reală încât a reușit să atragă mii de bărbați pe internet. Sweetie, căci aşa a fost numită, a reprezentat o momeală plasată pe mai multe site-uri de videochat. Experţii au pus la punct un fel de avatar virtual, o reprezentare digitală extrem de realistă a unei copile de origine filipineză, Filipine fiind ţara în care turismul sexual cu minori a atins cote ridicate, conform unui raport UNICEF, cu peste 60.000 de copiii exploataţi. Pe parcursul a zece săptămâni, mai mulţi voluntari ascunşi dincolo de chipul zâmbitor al momelii digitale au pretins că sunt Sweetie, o fetiţă care lucrează pentru un videochat clandestin.

În doar câteva luni, în jur de 20.000 de pedofili au plătit sume importante pentru a o vedea pe Sweetie în ipostaze deocheate. Din aceștia, în jur de 1.000 de pedofili au ajuns pe mâna politiștilor, scrie CNN.

Iniţiativa organizaţiei olandeze face parte dintr-o campanie care dorește să tragă un semnal de alarmă asupra creşterii numărului de infractori sexuali interesaţi să ofere bani pentru a se delecta urmărind spectacole online cu minori prin intermediul camerelor web, dar şi în privinţa fenomenului prostituţiei infantile pe internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel