Prahova: Autospecială de Poliţie răsturnată, după ce un autoturism a intrat în intersecţie pe roşu

O autospecială de Poliţie s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în Ploieşti, după ce a fost lovită de un autoturism care a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, conducătorul autovehiculului MAI având o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează IPJ Prahova, potrivit AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană. 'Autospecială de Poliţie s-a răsturnat pe linia de tramvai în spatele hotelului Prahova, în urma impactului cu un alt auto. Nu sunt răniţi, se circulă dirijat pe o bandă.

Din primele verificări, un alt auto ar fi pătruns în intersecţie fără a respecta culoarea roşie a semaforului, intrând în coliziune cu autospeciala', precizează IPJ Prahova. Maşina de Poliţie se deplasa fără semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. 'În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autospecialei de Poliţie, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a declanşat procedura cercetării prealabile, urmând a se dispune măsurile legale', mai anunţă IPJ Prahova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel