Primarul din Buşteni, acuzat de o femeie că ar fi lovit-o. Poliţiştii au deschis un dosar penal

Mircea Corbu Foto:gazetărie.ro
Mircea Corbu Foto:gazetărie.ro

Primarul din  Buşteni, Mircea Corbu, este acuzat de către o femeie, administratoare a unei societăţi comerciale din subordinea Consiliului Local Buşteni, că ar fi lovit-o, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi purtare abuzivă.

'Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Buşteni au fost sesizaţi, la data de 16 octombrie 2024, în jurul orei 17,00, în mod direct, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în oraşul Buşteni. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 16 octombrie a.c., între femeia de 36 de ani, din Buşteni, administratoare a unei societăţi comerciale şi bărbatul de 58 de ani, tot din acelaşi oraş, care îndeplineşte o funcţie de autoritate publică, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma unei neînţelegeri', informează, joi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Ulterior, conflictul a degenerat, iar bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului şi ar fi dat-o afară din biroul în care a avut loc conflictul. 'În urma altercaţiei, femeia nu a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Persoanei în cauză i-au fost aduse la cunoştinţă drepturile prevăzute de Legea 26/2024, privind ordinul de protecţie, fără a solicita emiterea unui ordin provizoriu de protecţie. Totodată, i-a fost pus la dispoziţie formularul de cerere privind emiterea unui ordin de protecţie de către instanţa de judecată', menţionează sursa citată. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că scandalul a avut loc între primarul de la Buşteni, Mircea Corbu, şi o femeie administratoare a unei societăţi comerciale din subordinea Consiliului Local Buşteni.

Primarul s-ar fi prezentat în biroul acesteia, cerându-i să îl elibereze pe motiv că acolo va fi instalat sistemul de supraveghere video, moment în care ea a refuzat, cerând să îi fie transmisă o informare cu termen de eliberare a spaţiului, acesta fiind motivul pentru care între cei doi a izbucnit scandalul. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe şi purtare abuzivă, potrivit Agerpres.

Primăria din Bușteni a trecut în acest an prin situația în care, în luna august primarul ales, Emanoil Savin,  a murit. Acesta  avea 65 de ani și a decedat chiar în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie.

Emanoil Savin fusese, în urma   alegerilor locale, ales primar al oraşului Buşteni, din partea PSD, învingându-l pe edilul în funcţie, Mihai Corbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel