Acest desert se potrivește perfect zilei de 30 august, când este sărbătorit Sfântul Alexandru.
Publicitate
Ingrediente
8 ouă
200 g margarină
200 g zahăr+8 linguri
175 g făină
1 lingură cu vârf de cacao
300 g nuci
Ingrediente set 2:
200 g margarină
o cană de zahăr pudră
200 g nuci
1 lingură cacao
Mod de preparare
Albuşurile se amestecă cu untul, apoi cu margarina, făina, cacao şi nucile, scrie prajituria.ro. Se bagă la cuptorul încins dinainte. Când suportă mâna, deasupra, se adaugă gălbenuşurile frecate cu zahărul (ca o cremă), apoi se termină de copt.
A doua zi se pune deasupra crema formată din ingredientele de la setul 2 (200 g margarină, o cană zahăr pudră, 1 lingură cacao şi 200 g nuci).
La alegere, din cele 200 g nuci, se pot pune 150 g în cremă şi 50 g deasupra pentru un aspect plăcut.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu