O prăjitură cu ciocolată se prepară în doar câteva minute.
1 cană de zahăr
1 cană de făină
1 cană de alune măcinate (se pot folosi și nuci)
1 cană de smântână
1/2 cană de cacao
1/2 cană de ulei
4 ouă
1 pachet de zahăr vanilat
1 pachet de praf de copt
Pentru glazură
ciocolată topită
decorațiuni comestibile
Se bat ouăle separat. Albușurile cu zahărul și apoi se adaugă câte un gălbenuș. Amestecă ulterior toate ingredientele într-un singur bol mare.
Pune aluatul într-un vas de copt adânc, pe care îl tapetăm cu hârtie de copt în prealabil.
Se coace la 170 de grade pentru aproximativ 40-45 de minute, notează bucatarianoastra.online. În cele din urmă, turnați ciocolata topită peste preparat și presărați cu decorațiuni comestibile.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News