O prăjitură cu ciocolată se prepară în doar câteva minute.
1 cană de zahăr
1 cană de făină
1 cană de alune măcinate (se pot folosi și nuci)
1 cană de smântână
1/2 cană de cacao
1/2 cană de ulei
4 ouă
1 pachet de zahăr vanilat
1 pachet de praf de copt
Pentru glazură
ciocolată topită
decorațiuni comestibile
Se bat ouăle separat. Albușurile cu zahărul și apoi se adaugă câte un gălbenuș. Amestecă ulterior toate ingredientele într-un singur bol mare.
Pune aluatul într-un vas de copt adânc, pe care îl tapetăm cu hârtie de copt în prealabil.
Se coace la 170 de grade pentru aproximativ 40-45 de minute, notează bucatarianoastra.online. În cele din urmă, turnați ciocolata topită peste preparat și presărați cu decorațiuni comestibile.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu